Unlock igra za 2-5 oseb 2017-09-03T19:07:40+00:00

Unlock igra za 2-5 oseb

Rezerviraj dogodivščino

Zgodba

Ob prenovi starega meščanskega stanovanja v središču mesta, smo odkrili stare načrte dosedaj neznanega, tajnega ljubljanskega društva »LJUBLJENA«, ki združuje le najplemenitejše meščane z najbolj čistim srcem in dobrimi nameni, ki varujejo skrivnost srečnega in uspešnega življenja.
Za vstop v tajno društvo obstaja skriven preizkus – sedemkrat zaklenjena knjiga vrednot – in le tistemu, ki se prebije do zadnje strani, se razkrije skrivnost uspeha in zadovoljstva!
Bo uspelo tudi vam?

Cena

Cena pustolovščine je 60€, naročite se preko našega sistema rezervacij spodaj:

  1. Izberi prost termin
  2. Vpiši zahtevane kontaktne podatke
  3. Izberi način plačila – plačate lahko po predračunu ali kasneje na lokaciji

Unlock Ljubljana

Po predhodni rezervaciji vašega termina preko rezervacijskega obrazca spodaj, se pet minut pred pričetkom srečamo pri Robbovem vodnjaku pred Mestno hišo. Razodenemo vam napotke vaše misije in svečano izročimo sedemkrat zaklenjeno knjigo preizkušenj. Zdaj je vaša sreča v vaših rokah – imate le 60 minut, da na zabavnem popotovanju skozi mestno zgodovino, dokažete, da ste vredni razodetja skrivnostnega recepta za uspeh in zadovoljstvo. Čakajo vas presenečenja in raznoliki izzivi, če se kje zatakne, pa vam gamemasterji pomagajo z namigi preko voki tokija.

Če je termin, ki ga želite rezervirati, zaseden in ne morete priti v kakem drugem terminu, nas pokličite na 031 33 44 88. Včasih znamo pričarati tudi nemogoče 🙂