Unlock igra

Zgodba

Ob prenovi starega meščanskega stanovanja v središču mesta, smo odkrili stare načrte dosedaj neznanega, tajnega ljubljanskega društva »LJUBLJENA«, ki združuje le najplemenitejše meščane z najbolj čistim srcem in dobrimi nameni, ki varujejo skrivnost srečnega in uspešnega življenja.
Za vstop v tajno društvo obstaja skriven preizkus – sedemkrat zaklenjena knjiga vrednot – in le tistemu, ki se prebije do zadnje strani, se razkrije skrivnost uspeha in zadovoljstva!
Bo uspelo tudi vam?

Cena

Enotna cena unlock igre je 72 EUR / na termin / za dva do štiri igralce (dodatni igralec: doplačilo 18€). Naročite se preko našega sistema rezervacij spodaj:

  1. Izberi prost termin
  2. Vpiši zahtevane kontaktne podatke
  3. Izberi način plačila – plačate lahko po predračunu ali kasneje na lokaciji

Unlock Ljubljana

Po predhodni rezervaciji vašega termina preko rezervacijskega obrazca spodaj, se pet minut pred pričetkom srečamo pri Robbovem vodnjaku pred Mestno hišo. Razodenemo vam napotke vaše misije in svečano izročimo sedemkrat zaklenjeno knjigo preizkušenj. Zdaj je vaša sreča v vaših rokah – imate le 60 minut, da na zabavnem popotovanju skozi mestno zgodovino, dokažete, da ste vredni razodetja skrivnostnega recepta za uspeh in zadovoljstvo. Čakajo vas presenečenja in raznoliki izzivi, če se kje zatakne, pa vam gamemasterji pomagajo z namigi preko voki tokija.

Če je termin, ki ga želite rezervirati, zaseden in ne morete priti v kakem drugem terminu, nas pokličite na 031 524 523. Včasih znamo pričarati tudi nemogoče 🙂

Navodila ob rezervaciji

Po e-pošti dobite potrdilo o rezervaciji termina. Če želite plačati po predračunu nam pošljite sporočilo po e-pošti.

Na dan rezervacije vam 4h pred dogodkom pošljemo še opomnik. Naprošamo vas, da se pridete pravočasno – dobimo se točno 5 minut pred začetkom termina pri Robbovem vodnjaku pred Mestno hišo, kjer vas bomo seznanili s igro in opremili z igralnimi pripomočki.

Če ste ob rezervaciji izbrali možnost plačila na lokaciji, vas naprošamo, da plačate z gotovino ob prihodu. Prosili vas bomo tudi za kavcijo v višini 20 €, ki jo vrnemo ob zaključku igre.

Če imate vprašanja nam lahko pišete na naš e-poštni naslov info@unlock-ljubljana.si ali pokličete na 031 524 523.