Unlock igra za velike skupine (do 150 oseb)

Rezerviraj dogodivščino

Zgodba

Ob prenovi starega meščanskega stanovanja v središču mesta, smo odkrili stare načrte dosedaj neznanega, tajnega ljubljanskega društva »LJUBLJENA«, ki združuje le najplemenitejše meščane z najbolj čistim srcem in dobrimi nameni, ki varujejo skrivnost srečnega in uspešnega življenja.
Za vstop v tajno društvo obstaja skriven preizkus – sedemkrat zaklenjena knjiga vrednot – in le tistemu, ki se prebije do zadnje strani, se razkrije skrivnost uspeha in zadovoljstva!
Bo uspelo tudi vam?

Cena

Cena pustolovščine za večje skupine je odvisna od števila igralcev. Pošljite nam podatke po preko kontaktnega obrazca spodaj in pripravimo vam ponudbo:

 1. Vpiši zahtevane podatke v obrazec (sporočite nam datum na katerega se želite udeležiti igre)
 2. Pripravimo in pošljemo vam ponudbo

Unlock Ljubljana

Po predhodni rezervaciji vašega termina preko rezervacijskega obrazca spodaj, se pet minut pred pričetkom srečamo pri Robbovem vodnjaku pred Mestno hišo. Razodenemo vam napotke vaše misije in svečano izročimo sedemkrat zaklenjeno knjigo preizkušenj. Zdaj je vaša sreča v vaših rokah – imate le 60 minut, da na zabavnem popotovanju skozi mestno zgodovino, dokažete, da ste vredni razodetja skrivnostnega recepta za uspeh in zadovoljstvo. Čakajo vas presenečenja in raznoliki izzivi, če se kje zatakne, pa vam gamemasterji pomagajo z namigi preko voki tokija.

Če je termin, ki ga želite rezervirati, zaseden in ne morete priti v kakem drugem terminu, nas pokličite na 031 33 44 88. Včasih znamo pričarati tudi nemogoče 🙂

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Vaša telefonska številka (obvezno)

  Število udeležencev in datum kdaj bi se želeli udeležiti pustolovščine (obvezno)

  Pripravimo vam ponudbo

  1) Izpolnite obrazec in na vaš e-mail boste v roku 24 ur prejeli ponudbo (če ga ne bo, pokukajte še v mapo spam oz. neželena sporočila)

  2) Plačate lahko po predračunu ali na mestu ob začetku igre

  3) Na dan vaše pustolovščine se dobimo pri Robbovem vodnjaku pred Mestno hišo, kjer vam razodenemo napotke vaše misije

  V primeru kakršnihkoli vprašanja nas lahko kontaktirate preko elektronskega naslova ali pokličete na +386 (0) 31 524 523.